De salon is weer open! Bekijk hier de maatregelen.

Yoga

Ik ervaar Yoga tijd voor mijzelf, luisteren naar mijn adem, luisteren naar mijn eigen hart slag. En dan na de yoga weer opgeladen zijn,  de stress van mij afgeblazen, zowel lichamelijk als energetisch van mijn lichaam de aarde in.

Yoga is voor iedereen, jong & oud het maakt niet uit of je flexibel bent, het gaat om de weg er naar toe. Het geeft niet of je met je neus naar je knie kan, het gaat erom dat je luistert naar je lichaam. Dat je kunt doen wat voor jou goed voelt. Het is even naar binnen gaan, bij jezelf zijn.

Hatha yoga

Hatha yoga is een vorm van yoga waarbij de verbinding tussen lichaam, adem en geest centraal staat. Deze yogales is evenwichtig opgebouwd uit staande, zittende en liggende houdingen. Door je aandacht naar binnen te richten verbind je jezelf met de adem. De adem is de dragende kracht van de beweging.

Yin yoga

Tijdens de Yin yoga zal je in elke pose minimaal 2 minuten blijven. Dat zorgt ervoor dat je daardoor de dieper gelegen weefsels aanspreekt. De ademhaling en de zwaarte kracht zijn de belangrijkste hulpmiddelen. Je kunt houdingen zowel fysiek als mentaal uitdagend ervaren. Maar als je loslaat en blijft doorademen,  kom je ook in een meditatieve status dat heel rustgevend werkt.


Meditatie