Wij werken in de salon volgens het Anbos covid 19 protocol. Lees de maatregelen.

Hallo Beautiful,

Mijn naam is Ursula Pieter, oprichtster van ZenSaya.

Gezond leven, lichaamsbeweging en lichaams- en gezichtsverzorging heeft altijd mijn interesse gewekt. Al mijn hele leven sport ik en om de balans tussen rust en drukte te behouden, is yoga en meditatie ook niet meer weg te denken uit mijn leven.

Als moeder van twee pubers, het runnen van twee bedrijven, een goede partner, zus, dochter tegelijk zijn, weet ik als geen ander hoeveel stress dit kan opleveren. Tijd voor jezelf vrij maken en het goed doen voor de ander, was voor mij altijd een hele puzzel. In mijn ontdekkingstocht naar een ontspannen en gebalanceerd leven, heb ik veel geleerd.
De mooie spirituele reis in India, heb ik geleerd de stilte in mijzelf te ervaren.
Tijdens mijn reis als zelfstandig ondernemer heb ik ontdekt, creatief en een sterke doorzettingsvermogen heb. Weet ik waar mijn passie ligt en dat is op een mindfull manier vrouwen te coachen. Mijn missie vrouwen te ondersteunen om hun geluk, eigen beauty en hartsverlangen te ontdekken.
Gaandeweg in mijn privéleven heb ik geleerd om te zien dat Ja tegen jezelf en Nee tegen een ander, meer zelfvertrouwen geeft en helemaal ok is.
Lachen, dansen en het leven zien als een speeltuin geeft mij veel energie.

Om mij meer te verdiepen in het menselijk lichaam heb ik mijn opleiding NESPG sportmassage, diverse sportopleidingen, Imko schoonheidsopleiding, Yoga therapist & mindfullness opleiding behaald.

Als Yoga, SkinCare & Sport Coach en ervaringsdeskundige op het gebied van stress relief help ik jou graag graag weer jouw eigen balans te vinden, jouw eigen beauty te ontdekken, want als je vanbinnen straalt zie je dat ook vanbuiten en andersom. Daarom denk ik dat de combinatie van Yoga/meditatie, massages en bewegen op een holistische manier mooie resultaten boekt.

 

Ben je ook zo benieuwd wat er mogelijk is? Maak een ‘gratis aandacht voor jou’ gesprek.

Volg je mij ook al op sociale media, facebook en instagram?

Ursula Pieter

Beautiful You