De salon is weer open! Bekijk hier de maatregelen.

shutterstock_694271455

Alle kuurverband 10% korting

Bio energetische gezichtsbehandeling voor huidverbetering

Wil jij er stralender, gladde huid, onzuiverheden weg en daardoor lekker in je vel zitten met een langer resultaat?

Zelfs na de eerste behandeling is het onderstaande al duidelijk zichtbaar:

  • De jukbeenderen zijn beter zichtbaar en de kaaklijn is strakker.
  • De structuur en de kleur van de huid zijn weer fris en stralend.
  • Daarnaast is het goed te voelen, de huid voelt glad aan, de onderhuidse verdikkingen zijn drastisch vermindert en vaak zelfs helemaal weg.

Deze speciale behandeling geeft meer resultaat dat ook nog langer doorwerkt ten opzichte van de klassieke behandeling, door de combinatie van de gezichtsbehandeling en de opening met de lymfedrainer.

Wat is een energetische gezichtsbehandeling?

De basis van deze Schoonheidsbehandeling gaat uit van 3 belangrijke onderdelen om te komen tot huidverbetering. 1. ontgiften, 2 energie geven, 3 cel vernieuwing. Om tot het gewenste resultaat te komen wordt tijdens de behandeling gewerkt met de handen en de lymfedrainer.

Op de gehele wervelkolom lopen energiepunten van alle organen. Door deze te prikkelen en te openen ontstaat er een goede doorbloeding. Dit geeft ontspanning en de huid neemt de werkstoffen, waarmee tijdens de gezichtsbehandeling gewerkt wordt, makkelijker op. En er is een diepere werking waardoor je meer profijt van de gezichtsbehandeling hebt en het gewenste resultaat ook langer door werkt.

De energetische opening gebeurt met de lymfedrainer, hiermee worden vochtophopingen en afvalstoffen op een milde wijze afgevoerd. Je kunt je voorstellen dat wanneer het lichaam vol zit met afvalstoffen/blokkades de cellen ook geen volwaardige ingrediënten/werkstoffen kunnen ontvangen.

Na deze energetische opening, zal de gezichtsbehandeling met de handen en de lymfedrainer uitgevoerd worden, om afvalstoffen en overtollige vochtophopingen af te voeren.

De voordelen van de Bio energetische gezichtsbehandeling:

  • De behandeling verbetert de huidstructuur, werkt harmoniserend op het zenuwstelsel en versterkt het afweersysteem.
  • Het ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en maakt daardoor ruimte voor energie en voedingsstoffen. Dit leidt tot een mooie gladde, levendige,
  • stralende huid die er jonger uitziet.

Voel je mooi vanbinnen en vanbuiten

 

Prijs: € 132,00
Duur: 90 min.